Samenwerking

Gezamenlijke Kerken Wormerveer

Onze gemeente is aangesloten bij de Gezamenlijke Kerken Wormerveer. Met de andere kerken organiseren wij diverse activiteiten. Zo is er elke woensdag tussen 10.00 en 13.00 uur de Inloop De Nieuwe Steeg in de Kosterij aan het Noordeinde. Er zijn contacten met de basisschool De Toermalijn; in september zijn wij betrokken bij de Vredesdienst van de kinderen. In de zomer organiseren we de sport- en spelmiddagen voor kinderen in Wormerveer en in december wordt er een activiteit rond de Kerst georganiseerd.

NGK-kerk De Wijngaard te Wormer

Al diverse jaren organiseren wij met De Wijngaard bij voldoende deelname de Alpha-cursus. Het ene jaar in ons kerkgebouw, het andere jaar in Wormer. Verder trekken onze jongeren veel op met jongeren uit De Wijngaard en andere gemeenten. Sinds een paar jaar houden wij op Hemelvaartsdag een gezamenlijke kerkdienst. En ook in de Week van Gebed trekken wij samen op.

Gospelkoor New Spirit

New Spirit is een interkerkelijk gospelkoor dat al jarenlang op donderdagavond repeteert in ons gebouw. Zij zingen zowel Nederlandstalig- als Engelstalig repertoire en werken mee aan diverse kerkdiensten binnen en buiten de Zaanstreek. Ook hebben zij al verschillende projecten uitgevoerd. Jaarlijks werken zij ook 1 of 2 keer mee in een dienst in onze gemeente. Voor meer informatie: www.newspirit.nl.

Volle Evangelie Gemeente

De Volle Evangelie Gemeente Wormerveer is de Nederlandse benaming van de Indonesisch Nederlandse kerk Gereja Injil Sepenuh Wormerveer. De focus is gericht op mensen met een Indonesische achtergrond die in Wormerveer en omgeving wonen. Alle activiteiten vinden tweetalig plaats: in het Nederlands en in het Indonesisch. De gemeente maakt voor hun kerkdienst op zondagmiddag en ook voor doordeweekse activiteiten gebruik van ons gebouw.


Ons adres:
    Hennepad 2, 1521 DG Wormerveer


Aanvang diensten:
    Zondag om 10.00 uur